Incantaţie pentru un băiat deştept (înregistrare din cavou)

Globu' lu' Melisa, puţin violet

Ora 24, 30 GMT, clepsidra de teren. Brand: Certina Luxury, diamante roz.  Curea: Louis Vouitton, crocodil de Nil, epoca Mubarak. Glob:  violet de  pdl, original; Voci: Melissa, Vanessa, Vass, Roberta, Elena. Transcriere: după telefon pus pe mute, Vass.

“Şi fie ca răul şi duhul cel urât să plece odată cu această broască râioasă, aprobarea de privatizare a CFR să iasă din păpuşa cu ochelari,  Emil, cu şarpele ăsta de 24 carate  luat de la Oana Zăvoranu, care l-a luat de la mă-sa Mărioara, şi du-te o mie de ani ca necuratul să nu mai facă stadioane în pantă, parcuri la ţară ori telegondole până la baza pârtiei şi dă-le puterea ta, a întunericului şi lumină gratis la Slatina, şi drumuri pe veresie la prietenii cu suflet curat din Suceava, la gheaţa  scumpă ca argintul viu de la patinoarul din Braşov ori bazinul din curtea lu’ vrăjitoarea Câmpina, închis azi după ce a fost deschis ieri, ori autostrada de 10,4  m, de la Zărneşti.

Şi  alungă gândul cel bun, ori cel rău, după caz, că băieţii destepţi să nu se prostească nicicând, şi bea o gură din apa asta, adusă de la Roşia Montană care te va tămădui dacă nu vei trece la necuratu’ imediat, că şi oamenii ăia are argintul viu şi mai vrea aur doar cât lanţurile mele de la gât., câteva sute de tone. Şi pune lângă ghioc, aici, tot ce ai, şi cheile de la Merţan, că altfel nu se deschide sicriul,  că de nu, ar da DNA-ul şi Diavolul de Morar peste tine, arză-i-ar focu’ de la termocentrala de la Rovinari, de nu vei mai putea ajunge nici în Elveţia să vezi dacă ţi-a umblat cineva la ochii şî bogăţia sufletului tău care tu nu ai jefuit, doar ai luat să dai la cine ai vrut tu.

Melissa pe persoană fizică

Aşa să fie, de rupe blestemul lu’ Ponta şi a lu Crin care o să ii ajungă pe ei, că nu o să poată ei să numere cât o să puteti voi fura. Şi Diavolul din calculator, normal. Aruncă, Vanesso, şi porumbelul àla, Marean, în văzduh, să fugă, să vină înapoi la noi, să nu zică, Eleno,  de rău, şi mai lasă în pace globu’ de cristal, că e de sticlă chioară, moştenire de la Omida, să se dezlege duşmanii de farmece, care vom face noi să faceţi voi alegeri la Sfântu Aşteaptă, şi o să aducă porumbeii lu’ Bacoţki bileţele la tine, Roberto, care tu ştii carte şi să numeri, buletine gata ştampilate, descântate, de nu o să ştie nici necuratu’ lu SeTeSeu ăla de Remus să le aleagă la urmă pe alea care trebuie să vină cu porumbelu, cu semeseu’, de prin lume.

Şi nu te mai holba aşa, Melisso, arzăte-ar focu de la Mittal Steel şi pe tine, ori ai băut aghiazmă prea multă, fermecato?, că e sighinău, te holbezi de parcă nu ai fi de magie albă. Dar-ar prohibiţia şi Blejnar în tine, Melisso!…Aoleo, am uitat. Pardon,  alo, domnu’ Necuratu’.., nu se pune…EU sunt Melissa.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: