Cerere retrocedare microfon (1215 buc.)

Vorbiţi, vă rog!

“Stimate domnule vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Ştim că sunteţi doi, dar noi nu ştim către cine să ne adresăm întrucât am pus microfoane la toţi, la toţi pereţii, fără culoare politică, pentru siguranţă, că şi aşa aveam var destul la noi destinat lucrării de amplasare în mediu ambiental ‘cip-ciripuri’ cu fir, ‘big brother’ ori ‘urechea lu’ Gingis Han’, obiectul muncii, cum le zicem noi la utilităţile respectiv capturate şi însuşite pe nedrept de către dvs. Cu surprindere am aflat că, la capitolul mari descoperiri ale lunii, pe lângă o planetă locuibilă, a fost găsită, adânc şi corespunzător amplasată, şi tehnica noastră în pereţii dvs.

În plus, conform  Legii de retrocedare şi Norme de protecţia muncii, cu respect  vă rugăm, întrucât colegul nostru a făcut otită în timpul serviciului, respectiv când trăgea cu urechea, exact atunci a venit domnul vice, respectiv unul dintre ei, şi a împlîntat adânc briceagul în perete de era să îi crape urechea colegului care dăduse sonorul la maximum şi a crezut ca sunt paraziţi sau dă cu flit pentru deratizare nişte oameni pe care îi trimisesem noi să vadă dacă s-a prins ipsosul în gaura în care băgasem microfonul lângă tocul uşii care din cauza curentului se trântea toată ziua, mai ales Vicky secretara, că intra cu cafele şi izbea tocul cu piciorul,  de îi săreau căştile de pe urechi colegului nostru care se află momentan la terapie intensivă cu spălături în vestibulul sălii scăriţei. Şi ciocănelului.

De aceea, vă solicităm retrocedarea tehnicii operative, respectiv,  conform inventar, a 1215 bucăţi microfoane unidirecţionale înfipte în perete de sus, de la IV, până jos, la femei. De serviciu, în pivniţă. Şi încă două, format made Japan, la cabina portar, că ăla vorbeşte cam încet. Din naştere. Doar când înjură, bagă decibeli ca locomotiva în gară. Vezi şi transcriere note convorbiri anexe poartă. Cu privire la date tehnice si schema de amplasare, ca să nu scape nimeni, am procedat la acoperire urme rapidă cu ipsos alb văruit sclivisit în ape şi strop, pe deasupra.

Cât despre microfoane, noroc că erau aduse pe relaţie vest, cu conformitate CE, că dacă erau de la ruşi, din alea de pe vremea lu’ Postelnicu, trebuia să spargem tot peretele şi tot nu încăpeau, că nu aveam macara şi timp, respectiv 6 ore noaptea, că se trezea paznicu’  surd din beţie, că îi dădusem, băgată pe consumabile de birou, o sticlă de rom Bragadiru, că veneaţi dimineaţa la muncă şi ziceaţi, domnilor vice, că cine suntem noi să văruim, noaptea, din nou peretele care tocmai ce fusese dat cu vermorelu şi noi ziceam că avem cărţi de muncă, nu ne amendaţi!,  dar patronul nostru (adică deneau) a zis că să declarăm că suntem artişti plastici, pictori peisagişti, ne dăm doctorate în artă modernă unicolor pe pereţi uni., ultima tendinţă eco.

Drept pentru care, vă rugăm ca predarea tehnicii să se facă cu proces-verbal de predare-primire şi nu mai băgaţi briceagul, şurubelniţa, furculiţa în ele că alea ne-a(sic !) costat bani, bani de la buget, fonduri structurale program operaţional axa resurse umane la Jilava, alea-alea, şi urmează să le refolosim la Crin Antonescu , pe relaţia Patriciu, măcar vreo 600 din ele, dacă or mai funcţiona corespunzător, ori să aflăm ce corupţie mai face Ponta cu sponzorizarea de la raliu, cu maşina aia pe care nu plăteşte taxe de drum, ce dacă nu merge decât prin pădure, în coastă?.  Duşmanul poporului. Pentru semnarea procesului verbal de predare, vom trimite echipa de specialişti zidari, pictori-amplasatori în  ipsos. Legitimaţii şi cărţi de muncă, deneau. 2011.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: