Prinţ de vânzare

Blog participant la campania Bloggers Unite for Human Rights
preluare de pe www.inpanamea.ro

FOR SALE

Salut !Sunt Adrian C. şi vă vorbesc din viitor. Vreţi să ştiţi povestea mea? Goniţi copiii din casă. Am 1,80 m, tatuaje all inclusive şi sunt un celebru fotbalist al viitorului. Măcar al viitorului să fiu, dacă până în prezent nu s-a văzut acest lucru. În trecut, mi se spunea şi “Prinţul”. Eram mai puţin jucător dar mai mult jucăuş. Ziua jucam fotbal cu băieţii şi seara leapşa cu fetele. Am activat atât la Sport Club cât şi la Fotbal Club. Cel mai mult mi-a plăcut Havana Club cu cuburi de gheaţă. Fiecare dintre noi avea stilul lui de joc. Unii alergau de mama focului după balon. Erau alergători. Eu mergeam. Eram un mare mergător pe terenul de fotbal, ca să spun aşa. Un fel de Forrest Gump al României. Ăla a traversat America, eu traversam gazonul. Eram celebru prin stilul meu. Poate tocmai de aceea, ori din contra, am fost selecţionat şi în echipa naţională. Nimeni nu a reuşit să se prindă de calităţile mele până nu am luat bătaie de la Serbia cu 5-0. Dacă nu se fluiera, jucam şi în tie-break.

Frumoase vremuri de caterincă am mai prins în anturajul naţionalei! Când eu mă antrenam la chefuri, colegii mei dormeau demult în cantonament. Când ajungeam la cantonament, băieţii ascultau imnul la stadion, deja. Mă băgau şi pe mine câteva minute la final, ca pe prinţesa lui Zina la parada de lenjerie intimă tricoloră. Doar, doar, m-or vedea arabii din tribună. Într-un târziu, m-au văzut şi m-au luat. Noroc cu Giovani care urla ca apucatul la ei, că altfel şeicii se uitau după Bănel. Era singurul care alerga ca fraierul. Când am ajuns în Dubai, m-am oprit să beau şi eu o bere la aeroport deoarece era cald iar în oraş era interzis. Am ajuns a doua zi la echipă. A treia zi, eram deja înapoi, la Săftica. Aici, l-am găsit pe Dinu care se lăsase de băutură iar eu am fost lăsat să dau anunţ la Mica Publicitate din viitor, la vânzări fotbalişti. Sunt băiat de băiat, părul dat cu gel, crotal în ureche de câine roşu. Aştept oferte serioase şi sunt deosebit de tehnic. Alţii zic că sunt beţiv. Eu ştiu cine zice, oameni răi, numai că beţivu’ se trezeşte da’ Dinu niciodată. Accept şi plata în rate, inclusiv bonuri de masă la bar, în fund la Lido. Acum cică ar vrea să mă vândă. Pentru că nu-mi place vinul şpriţ şi fata de la ţară, de aia. Să vă mărturisesc ceva. Eu nu am cântat la masa lor niciodată, am stat liniştit în banca mea de rezerve. Ce au toţi cu mine ? Fiecare bea ce-i place, la urma urmei. Toţi beau. Eu beau vodcă, Mutu bea vin, Bănel bea rom iar Torje bea pe-ascuns.

Am auzit că nici la naţională nu mai sunt chemat. Ete na, pagubă-n Jamaica şi-un sughiţ !. De-abia o să fac economie, nu mai plătesc amenda. Păcat, doar, că mă inţelegeam bine cu Mutu. Nu vor mai găsi ei vârfuri dispuse la efort ca noi. Nici nu ne convoca bine Răzvan, că noi ne şi dădeam de-a dura în Bamboo. La plecare, o luam şi pe Laura, profesoara, să facem recensământul la tatuaje. Vă rog să sunaţi la ospătari şi stripteuze pentru lămuriri suplimentare. Accept şi cecuri de călătorie dus-întors cu servire la bord. Nu ştiu ce-o mai fi în viitor dar acum încă mai sunt angajat part-time la Clubul Dinamo. Seara, mă găsiţi la clubul lui Botezatu. La ultimul meci, cu Timişoara, am intrat un sfert de oră. Era gata să mă pună beţivanul ăla de Tamaş pe fugă, cu o pasă. Noroc că s-a făcut ceaţă de la petarde şi nu s-a mai văzut nimic. Când s-a risipit ceaţa, eu eram deja la hidratare în spatele avionului. Gazetarii spun cà am driblingul lui Dobrin, dar eu îmi aduc aminte doar de ochii lui, “Două pe-o cracă”. Sora ei,  de Bihor, ajunge şi la 45 de grade. Dacă iei două, se fac 90 de grade, numai că atunci rămîi în unghi drept şi poţi să faci întindere la inghinali. Doritorii mă pot contacta pe mobil, numai să nu citiţi ziarele. Dacă vă interesează, am 82 de kg dimineaţa şi 80 seara. Alcoolul este mai uşor decât apa. Aştept provincia cu banii jos. Exclus ţări arabe, comunităţi de alcoolici anonimi, secta lui Bivolaru, antrenor Neluţu Sabău sau patron Becali. Mai bine treaz.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: