Cioc, poc, boc! Primiti cu falimentu’?

1Avand in vedere situatia de criza mondiala prin care trecem in baza de la Pro Rapid precum si pentru a inlatura orice speculatie, dorim sa va aducem la cunostinta urmatoarele :

.
“Cantina s-a inchis. Jucatorii romani sa vina la antrenament  insotiti de gamele pline cu ciorba lunga, portughezii pot manca minciunele in Piata Matache iar Hizo va fi bagat la regim.  Mai avem vreo 2 pungi de scobitori. Echipamentul se va spala in familie.  Hizo va purta costum.  Taher poarta discutii cu Copos desi Copos nu a mai raspuns la telefon de 2 saptamani.  Pamantul se scufunda. Iarba de pe teren nu va mai fi udata pentru ca va veni toamna si se anunta ploi . Va fi inlocuita, totusi, dar numai in careul mic.  In acest scop,  dl.director Sichitiu va purta in portbagaj o lopatica si va trece zilnic prin parcul Bordei .

Marinescu se va antrena tot cu echipa a treia pentru ca altele nu mai avem. Mingile de antrenament vor fi umflate la presiune redusa, de criza ,pentru a evita consumul excesiv si garnitura de pompa.  Sustinatoarele de efort nu mai au acces in baza.  Si asa ne-au adus atatea vorbe.  Mai ales lui Boya si Bozovici.  Copos il da in judecata pe Taher si viceversa chiar daca nu au de ce. Taher nu intelege nimic pentru ca este in Afganistan.  Nu vor mai fi distribuite ghete si crampoane noi. Numarul mare de bataturi provocate de impactul cu pielea tare dauneaza calitatii jocului si bugetului clubului. Miutele si schemele de joc vor fi reduse.  Se va folosi terenul de handbal si creta pe gard.  Deplasarea la si de la baza se va face cu preorasenestile lui Oprescu sau cu personalul de Giurgiu.  Biletele vor fi decontate.  Daca veti mai veni pe aici …

Pentru ca are regata la Eforie si turneu pe datorie, Copos nu mai vrea sa auda (de Rapid) si isi vede de iahturile sale.  Taher aude bine si vrea sa vada actiunile lui Copos.  Nici bani de chirii nu mai avem.  Jucatorii sunt in aer.  Si Taher este in aer,  in avionul de New York.  Pana la urma, se va gasi o solutie.  In acest scop, directorul tehnic Manea, un suflet mare,  a amenajat cantonamentul in hala reviziei de vagoane, numai pentru cei cu copii acasa.  Asa va invata si Cesinha, poate ,ca noi ,rapidistii ,suntem peste tot acasa.  Ca sa nu mai vorbim si despre glasul rotilor de tren . Nimic nu va mai fi gratis, chiar daca nici pana acum nu a fost altfel. La fel se va intampla si cu caseria.  Va avea program redus chiar daca si pana acum a fost inchisa.  Accesul la meci se va face numai pe baza de bilete reciclabile.  Acestea vor purta pe verso stampila clubului, semnatura lui Costache  si un numar de cont.  Fiecare va depune dupa posibilitati .  Se va renunta la clasicele programe de meci.  Protejand mediul,  protejezi stadionul.  Nici bani de salubrizare nu mai avem. Pamantul se scufunda. Taher va sosi maine in tara.  Copos va pleca cu iahtul pe mare .”

P.S. Update, 30.06.2009. ANAF publica astazi o lista a datornicilor din fotbal catre bugetul consolidat al statului. Clubul de fotbal Rapid Bucuresti se numara printre capii de lista.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: