Avionul condamnatilor. “Sa-ti dai Palme d’Or !”

La cererea unor jucatori din lotul national de fotbal, aflati in prezent la mare, vom reposta urmatorul text. Va fi ultima derogare de la regulament, de acest gen.

In curand, va avea loc langa covorul rosu premiera primului film SF interactiv din blogosfera sportiva. Va prezentam trailerul oficial insotit de Jurnalul de bord piratat.

Universul- ultima frontiera a fotbalului romanesc. Ziua galactica: 737, etapa 3 .  Jucatorii sunt chemati prin Messenger la imbarcare, fiecare cu parasuta sa, frumos aranjata. Nicolita a lasat-o acasa si de aceasta data. O voce stridenta aeronavafocalizata in urechea  interna anunta prin telepatie: ” Telefoanele mobile sunt interzise in timpul zborului. Pericol de stenograme”. In fata va fi bagat, ca intotdeauna, Smarandescu. Cancelarul, la mijloc, printre goluri de aer: ding, ding !. In spate, sta commander Argaseala . Pilotii  stau la locul lor. Nu sunt bani si pentru pilotul automat pentru ca s-a luat  tabela din Ghencea. Inca nu se stie cine a luat-o. Lumea e cu ochii pe jaful din padurea adormita.

Pe avion vor fi pictate, pana la ora decolarii, reclame cu viitoarea BecaliTV si desene horror cu tema. Fiecare are dreptul de a alege sau a fi ales: ori va scrie mare BECALI cu crucea in mana si alaturi Sf.Gheorghe cu sulita omorand startrek_avatar_msn_016balaurul, ori va scrie Sf.Gheorghe si alaturi va fi Becali in lupta cu balaurul, care tine in mana sulita. Daca nu va mai fi loc pentru text, mai luam si un elicopter. De la Tiriac. Ca are casa plina. Intr-un tarziu, usile se inchid in urma lor iar betazoizii rosii-albastri se deplaseaza cu 2 warp pe directia Oltenia Eterna Terra Nova, in regiunea a 4-a de dezvoltare Sud. Odata ajunsi la destinatia klingonienilor mancatori de prazuri, zaibere si alte lubenite, echipajul va  incerca detectarea semnelor de viata si a arbitrilor fluierasi.

Teleportarea se va efectua in sistemul om cu om, fara bagaje sau valize. Cutia neagra va fi distrusa, se va putea distinge  doar un anemic: ” Pai da, pai sigur…pai, cum? ” . Dupa aterizare, jucatorii vor scoate sabiile, Argaseala va scoate nota starwars_avatar_forum_050de plata iar pilotii vor scoate trenul de aterizare. Asta, la dus. La intoarcere, filmul interactiv are variante de final. Daca se ia bataie, decolarea se va derula in functie de tipul aeronavei. Daca se urca in  naveta, se poate cobori la Isalnita, pentru ca e aproape.  Daca echipajul pleaca cu Boeingul, nu se mai decoleaza deoarece e pista scurta la aterizare. Daca vor folosi MIG-ul 29, sa decoleze ei ca pot sa aterizeze oriunde. In cazul in care vor calatori cu planorul, se poate pune si de-un blat. Se sta in aer pana se da penalty ….

Intr-un final apoteotic, Smarandescu aproba coborarea de urgenta. Cu totii se imprastie pe la casele lor.  Bossul:  in Pipera via Lido,  Argaseala:  in Ghencea cu 641, Lacatus  in baie. In alte roluri:  MM in aerogara la Urziceni, cancelarul: uitat in avion, iar avionul:  la saivane. Ding, ding….Sfarsit film.

P.S. Din pacate, premiera filmului nu a mai avut loc din cauza cetii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: