Injuraturi corecte, destinatari gresiti

” Stimate client ,
gazeteCu deosebit respect, Firma de Curierat Injuraturi cu Staif (FICS), societate media specializata pe sectorul  Sport, profilul manipulare vorbe si scandal, va aduce spre cunostinta urmatoarele faze. Pentru ca ati completat rubrica “Destinatar” cu greseli de identificare, ne vedem nevoiti sa va dam ramburs injuratura trimisa. Cu semnatura de primire, azi 21.02.2009 .

In acest scop, va comunicam ca paratul Dumitru Dumitriu (zis “Titi”) nu locuieste la adresa indicata. S-a mutat la Modelu de Calarasi, radiata intre timp de FRF. Poate ati vrut sa spuneti Dumitru Ion (zis “Lita”)  care, la randul sau, a zis ca nu sunteti sanatos. Anexam, expeditor: Lita, destinatar: Gigi. Asadar, draga domnule, altadata sa fiti mai atenti la ce spuneti si scrieti pentru ca noi nu va dam niciun ban inapoi. Noi nu suntem ca taxa de inmatriculare. Noi ducem vorba de colo-colo dar avem grija ce spunem. Si cum spunem. In aceeasi situatie se afla si Lucescu, cel care in veci nu se va mai aseza pe banca la Dinamo (este vorba despre Razvan) desi ar fi oricand binevenit ca antrenor in Stefan cel Mare (desigur, Mircea). De asemenea, atragem atentia ca firma noastra nu se face responsabila nici de faptul ca Radoi a fost imprumutat la Cluj, chiar daca patronul din Pipera, sector 1, curte cu oi, ar putea face infarct daca aude (pentru ca este vorba de Sorin Radoi  de la Poli Timisoara si nu de Mirel, cu domiciliul in desert, fara cod postal). Ai inteles, mai, clientule ?

In alta ordine de idei, noi nu cunoastem nici imprejurarile in care cetateanul Moreno l-a catalogat drept “gogosar” pe Fabbiani, expeditorul fiind Pepe Moreno, pentru ca Dayro Moreno nu a vazut ardei grasi, nici de ce Artiom Karamian de la Poli Timisoara centra la meciul cu Rapid si tot el dadea cu capul fratelui sau, Artavazd. Asadar, bai, gugustiucule, daca telegrama de convocare a lui Petre Florentin s-a trimis in Cecenia iar la poarta FRF s-a prezentat Ovidiu, fratele lui Ciprian, nu noi l-am injurat. Au grija altii sa o faca.  Suntem nevoiti, pe aceasta cale, sa invitam pe cei care au ceva cu Adrian Ilie sa scrie la rubrica “Destinatar”: Ghencea-Bucuresti, sector 6, pentru a nu mai consuma benzina pana la Iasi, judetul Iasi, intrucat fundasul domiciliat in Copou, cu acelasi nume, traieste o spaima continua si el nu stie sa injure. Ca sa nu mai adaugam ca daca ati scris la adresant: Ilie Sabin, sa te duci tu cu familia ta in China ca noi nu mai avem bani nici de mers pe jos, pe criza asta.

In plus, va atragem serios atentia ca “Goe” reprezinta un personaj de nuvela. Adresarea oficiala si corecta este: “Domnul Goe”. Puneti mana pe carte, stimate client, sau citeste si tu o stenograma, ceva, nu mai face confuzii de termeni. Atentie: “Goe” nu e nici Goian de la Steaua (el este capitan, nu “marineru’ obraznic al lu’ tanti Mita”) si nici Lucian Goian de la Dinamo (indicii: caine de pripas, spartan, lasa-ma sa ma pregatesc de liga-stenograma 53, paragraf  15, Cristi catre Gigi). Singurele situatii pentru care noi, manipulatorii, putem fi raspunzatori, si ne cerem scuze pe aceasta cale, sunt acelea in care nu am fost atenti la codul galben de furtuna iar scrisoarea de preluare a Rapidului a luat-o Vintu si a dus-o la Taher, drept pentru care pana au ajuns la destinatie injuraturile si scuipatul dvs., Bunica a iesit la pensie. Si cea din partea tatalui si cel de la Buzau. Zdreanta care esti tu zdreanta.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: