Cinema (II): “Avionul condamnatilor”. Sa-ti dai Palme d’Or !

In curand va avea loc pe covorul rosu premiera primului film SF interactiv din blogosfera sportiva. Va prezentam trailerul oficial insotit de Jurnalul de bord piratat.

Universul- ultima frontiera a fotbalului romanesc. Ziua galactica: 737, etapa 3 . Jucatorii sunt chemati prin aeronavaMessenger la imbarcare, fiecare cu parasuta sa, frumos aranjata. Nicolita a lasat-o acasa si de aceasta data. O voce stridenta focalizata in urechea interna anunta prin telepatie: ” Telefoanele mobile sunt interzise in timpul zborului. Pericol de stenograme”. In fata va fi bagat, ca intotdeauna, Smarandescu. Cancelarul, la mijloc, printre goluri de aer: ding, ding !. In spate  sta commander Argaseala . Pilotii stau la locul lor. Nu sunt bani si pentru pilotul automat pentru ca s-a luat tabela din Ghencea. Inca nu se stie cine a luat-o. Lumea e cu ochii pe jaful din padurea adormita.

Pe avion vor fi pictate, pana la ora decolarii, reclame cu viitoarea BecaliTV si desene horror cu tema. Fiecare arestartrek_avatar_msn_016 dreptul de a alege sau a fi ales: ori va scrie mare BECALI cu crucea in mana si alaturi Sf.Gheorghe cu sulita omorand balaurul, ori va scrie Sf.Gheorghe si alaturi va fi Becali in lupta cu balaurul, care tine in mana sulita. Daca nu va mai fi loc pentru text, mai luam si un elicopter. De la Tiriac. Ca are casa plina. Intr-un tarziu, usile se inchid in urma lor iar betazoizii rosii-albastri se deplaseaza cu 2 warp pe directia Oltenia Eterna Terra Nova, in regiunea a 4-a de dezvoltare Sud. Odata ajunsi la destinatia klingonienilor mancatori de prazuri, zaibere si alte lubenite, echipajul va incerca detectarea semnelor de viata si a arbitrilor fluierasi.

Teleportarea se va efectua in sistemul om cu om, fara bagaje sau valize. Cutia neagra va fi distrusa, se va putea distinge starwars_avatar_forum_050doar un anemic: ” Pai da, pai sigur…pai, cum? ” . Dupa aterizare, jucatorii vor scoate sabiile, Argaseala va scoate nota de plata iar pilotii vor scoate trenul de aterizare. Asta, la dus. La intoarcere, filmul interactiv are variante de final. Daca se ia bataie, decolarea se va derula in functie de tipul aeronavei. Daca se urca in naveta, se poate cobori la Isalnita, pentru ca e aproape. Daca echipajul pleaca cu Boeingul, nu se mai decoleaza deoarece e pista scurta la aterizare. Daca vor folosi MIG-ul 29, sa decoleze ei ca pot sa aterizeze oriunde. In cazul in care vor calatori cu planorul, se poate pune si de-un blat. Se sta in aer pana se da penalty ….

Intr-un final apoteotic, Smarandescu aproba coborarea de urgenta. Cu totii se imprastie pe la casele lor. Bossul: in Pipera via Lido, Argaseala: in Ghencea cu 641, Lacatus in baie. In alte roluri: MM in aerogara la Urziceni, cancelarul: uitat in avion, iar avionul: la saivane. Ding, ding….Sfarsit film.

P.S. Din pacate, premiera filmului nu a mai avut loc din cauza cetii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: