HOROSCOP

Cuvant inainte. Imi cer scuze, dragi prieteni, pentru limbajul tehnic folosit in articol dar asa am invatat la scoala de horoscopisti.

th-generalPe tot parcursul anului, Steaua si satelitii sai se vor situa in Balanta legata sau nu la ochi,  motiv pentru care Jupiter si Mircea Sandu, aflati in zodia Gemenilor, vor forma diferite aspecte si vor da diferite declaratii,  dupa cum si semnul de foc al crizei financiare se va gasi in armonie cu DNA-ul la zenit. Simplu, nu ?Asadar, Marius Lacatus va reintra in casa din Ghencea dupa eclipsa partiala din ultimul patrar al anului trecut. Mitica Dragomir, in conjunctie cu FRF, se va misca precum Pestii din semnul de apa, dupa fazele Lunii si fazele litigioase de la Procesul Etapei. Dinamo are ascendentul in Liga Campionilor iar Buzaul, in trigon de interese cu Becali si Iancu, are descendentul la matineu. Si pentru ca am vorbit despre planete, Luna si alte corpuri  ceresti, se va vedea ca Steaua, in armonie cu valiza lui Gigi si opozitie cu DNA, va continua sa se lupte sub zodia Balantei cu procurorii la tribunal si gazetarii in conferinte de presa. Sub aceeasi zodie, astrele se arata in armonie cu Iancu Marian, cu aspect de Berbec si disjunctie cu cele 6 puncte pierdute la masa verde si duse in semn de aer.

horoscop2007predictiiLa retrogradare, in cuadratura se vor afla pe rand, conform fazelor Lunii, Poli Iasi, Farul, Otopeni si Gaz Metan Medias. In 2009, dupa cum ne informeaza toti astronomii de profesie si astrologii de la telefon, vor avea loc eclipse fara numar. In sextilul de la mijlocul clasamentului, Sagetatorul Copos, aflat si el in miscare retrograda, il va sageta pe Capricornul Peseiro si va intra in disjunctie cu tribunalul in cazul “Loteria”, Taurul cu ochelari, Mititelu, va da piept cu cuadratura din frunte, respectiv cu CFR Cluj, Poli Timisoara, efemerida Unirea Urziceni si Dinamo, iar Galatiul va da piept cu indienii de la Mittal Steel, unde semnul de foc se stinge datorita crizei. De asemenea, Argesul Fecioarei PICtate, Penescu, va indura aspectele Comisiei de Arbitri, Brasovul se va intari pe seama semnelor de bani din pamant ale lui Nicolae, Bistrita va da inapoi ca Racul, pandurii lui Cartu vor musca precum Scorpionul, iar Vasluiul va avea ascendentul spre sfarsitul campionatului, in Intertoto, doar daca Dragomir in conjunctie cu Mircea Sandu nu vor dori altfel. Desigur, atentia noastra va fi atrasa si de evolutia procesului Pestilor sub aspectul transferului de meteoriti. Cu toate acestea, conform numerologiei lui Iliuta si a Legii numerelor mari si a altor legi si decrete, toti vor reveni in casa lor, nimeni nu isi va parasi obiceiul, dupa cum s-a nascut fiecare. Ca asa-i la horoscop.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: