Vine “Circul FRF” !

immagine2_17Lume, lume, vine circul, ma! Va rugam sa luati loc. Incepe spectacolul nostru unic !. La trapez evolueaza trupa “Impresarii”. Priviti-i cum pasesc tiptil, cu mers de felina, cu ochii iesiti din orbite si mainile la buzunare. Sunt laureati la Monte Carlo si Inter Milano si au un numar in premiera . 4 milioane. Partea lor. Se plimba agale pe sarma intinsa, cu cate 3-4 jucatori in carca. Nu au nevoie de plasa insa, caci nu vor sa cada in ea. Cat curaj ! Jos nu e nimic, stimati spectatori, cred ca ati observat, nici macar Garda Financiara…

Avem si un moment cu animale domestice de la Casa Fotbalului. In premiera mondiala, va prezentam dresura celor 4 magarusi din coada clasamentului, pentru copii si alti iubitori ai balonului umflat. Spectaculos numar. Magarusii stau in mijloc si Cooperativa, in jurul lor, bate din bici pe langa ei. Cu toate acestea, sunt foarte indaratnici. Magarii. Dresorii ii dau afara din Manejul Ligii si ei se incapataneaza sa ramana. Urmeaza in program jongleurii de la Circul din Voluntari, artistii in glume si mama Oracola de la Balcesti, care prevede blaturi expirate si nasteri la termen. Biletele pentru copii si meciul cu Franta se vand prin tombola, in pauza, la dl.Lupescu. Cei mari pot urmari spectacolul si afara, la difuzor sau, la alegere, vecernia de la Doi Cocosi langa o tocanita de pipote si o cutie de table cu butoane si verdeata.

Spectacolul continua in arena noastra cu vestitii contorsionisti:Claudiu Raducanu, care doarme intr-un bloc notes, dresura cu Pisica in groapa si Bursucul pe camp, la Urziceni, si clovnul-popa de la Iasi. In show mai apar, ca invitati speciali :”Omul Presiune” si ariciul sau din Giulesti, care umfla baloanele cu gura si sufla in panze cu pompa de la bicicleta, insotit de Taher- arabul de la Grivita Rosie (ca Bricheta), alaturi de “Inghititorul de sabii” si aruncatorul de flacari si afurisenii- Gigi Pak Pak. ”Omul-ghiulea” de la Dinamo prezinta un numar unic. Aprinde buteliile de la trabuc, da din buric, sare in aer si face au, au, au (are spondilita spartanica si se gadila).

Avem si diferiti monstri care umbla prin manej si sperie copiii sa nu se ascunda in frigider : “Omul cu falci”- Andone si “Cap de Zmeu” cu urechi de caine- Catalin Munteanu. La Circul FRF participa si Iluzionisti – oameni invizibili. Pe afis poate fi vazut, in arena mai rar, chiar si urmasul lui Iozefini, Mircea Sandu, care dispare iarna si apare tocmai vara la Cupa Romaniei si in inspectie cu Platini, precum si binecunoscutii dar nevazutii Nicu Gheara si Bucsaru. Va urez vizionare placuta ! Eu am plecat sa imi ocup locul langa difuzor ca baga muzica din topuri : vecernia de la Caldarusani si prohodul Ligii de la FRF. Sa fiti binecuvantati !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: