Update de vara : “DE-A GLUMA PROASTA” de NA

Blog participant la campania Bloggers Unite for Human Rights

(updated)

Anunt pe aceasta cale lansarea unui joc pe consola care s-a vandut deja , numai la chioscul LPF, in 2 milioane de exemplare. Am glumit. De unde atatea copii-pirat ? Spre deosebire de FIFA-2007 care nu are romani, jocul nostru se bazeaza pe aventurile lui Cristi, Mimi, Migi, Sandel, si alti mitici. Jocul are multe culori, mai ales rosu si albastru. Costa numai 3 lei. Daca dai . Daca iei, ai incurcat-o .Pardon. Daca te prinde cineva fara licenta, sa zici ca ai glumit. Daca te pune sa dai declaratii de unde il ai, scrii ca au venit doua sotii de fotbalisti insotite de 1 var de patron plus 2 baieti mari care purtau chelie si te-au intrebat daca nu vrei sa cumperi niste jocuri. Sau sa vinzi . Sa zicem. Nu poate sa iti dea amenda ca ai glumit. Iti iei si loc de casa pana la urma , ce sa faci…

Sunetul e excelent. Se aude pana si fosnetul euroilor de culoarea frunzelor , toamna , din sacosa , si clinchetul monezilor de orice culoare din cutia de table de la “Doi cocosi” .Ha ,ha ! Am glumit. Era vorba despre niste jetoane. De ce te intereseaza pe dumneata ce tin eu in cutia mea de table din portbagaj ? Ma rog. Glumesc .Jocul are, totusi, si cateva defecte ,buguri ,care vor disparea la varianta a doua .Se aud niste cuvinte in maghiara, melodii din amvon de pe CD-ul lui Migi “Fericirile tuturor sfintilor” , turme de oi, care cu boi, ”om la apa ,travers Eforie Nord !”,trenul in gara la Urziceni si cainii din Giurgiu trecand cu cotiga prin Stefan cel Mare. Am glumit. Cainii lui Vanghelie. Aceasta creatie , care lanseaza si un nou gen : “play-horror-Romania” , nu este destinata juniorilor si se joaca la doua butoane, doua sacose, doua valize , doua capete, pe cinci nivele de dificultate. Primul nivel: apasa Migi si castiga Cristi, pentru ca face “crack” pe buton (vezi “help” inclus sau tips & tricks). Daca apasa amandoi, jocul se intrerupe. Am glumit, desigur. Castiga Mopos.

Aveti grija la chibiti . Au virusi . Si microfoane. La nivelul urmator apare in joc MFR-ul si Ando .In varianta 2008 numai ei joaca.. Scapi usor de astia fara prastie, shooter ,delete, DNA sau butoane. Trimiti famagustele peste ei sau mergi cu mouse-ul pe briefcase (valiza calatoare), o umpli virtual si real cu 1,7 milioane (faci si tu o gluma , ce te costa ?) si o deplasezi, prin drag & drop, unde vrei. La Cluj, de exemplu . In restaurantul ticsit cu “figuranti”. Sau la jucatorii impatimiti gen Gigel si Antonel, sau la Moli-ratacitul desertului, sau la aia imbracati ca la bal mascat, cu fluierul in gura .

Deja, “De-a gluma-proasta” a batut toate recordurile. Pana si Mill Gates a pus ochii pe el. A zis ca daca vine in Romania, vrea sa apese si el ,in gluma , pe butoane si sa mute valizele de colo-colo. La cererea publicului larg din apartamentele de bloc, Palatul Parlamentului si pana la pavilioanele din Balaceanca, jocul va evolua si se va simplifica. Va avea grafica 3D in doua culori si putin mov, design :Migi, casa de productie: Migi & Migi, sunet polifonic cu toaca si voce: Migi, un singur personaj, ati ghicit: Migi. Va costa numai 2 lei (am glumit)-copia pirat si numai 100 lei-licenta pentru ca i-o da gratis Mill Gates. Doamnelor si domnilor ! Cumparati si va distrati! Cel mai tare joc al mileniului III ! Acum si pe DVD…Nu, nu e o gluma…este: “De-a gluma-proasta !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: