CELE 7 MINUNI ALE LIGII I

TEMPLUL LUI MITICA
Edificiul este construit dupa modelul predecesorului sau, nu la fel de celebru, Ramses . Arhitectura sa este o imbinare intre “bordeiele din Balcesti” si “tunelul groazei din Disneyland”. Fotbalistii care vin sa viziteze figurile din ceara de la
comisii raman muti si pleaca cu 2 etape suspendare.
.
OCHELARII LUI MITITELU
Deformeaza realitatea mai ceva decat oglinzile de la balciul ”Sarbatorii prazului”, din Caracal. Au fost descoperiti pentru prima data in gara la Milano, pe o taraba plina cu chinezarii de 38.  Prin ei s-a putut urmari atat eclipsa de soare din ‘99 cat si “blatul de la malul marii”. Cu ei la ochi poti zari Cupa Campionilor; fara ei, esti nimeni in drum, se vede
retrogradarea. Daca inchizi ochiul drept, de vina este Corpodean. Daca-l inchizi si pe stangul, nu mai vezi nimic. Semeni cu Alexandru Tudor.
.
CASA FOTBALULUI
O constructie din termopane si sticle.Este atat de transparenta incat daca te urci in plopul din fata nu te vede nimeni. Pentru ca nu e nimeni acolo. Nasul e la Ibiza, la spa. Prunea si Lupescu sunt in pivnita. Unul numara bilete, altul sticle.
.
COAFURA ANEI MARIA PRODAN
Este o lucrare de arta postmodernista, un labirint ingineresc un fel de cuib de pasare din Beijing. Criticii spun ca ar fi
opera lui MarryAnn the Stylist (Marian Frizeru’).  O puteti vizita in curtea Casei Fotbalului. Dimineata, pe racoare, are un aspect de caniche dupa ploaie. Seara, dupa un transfer nereusit, seamana cu ratusca cea urata scarmanata de motanul Oanei Zavoranu .

.GALERIILE SUSPENDATE DIN GIULESTI
Sunt atat de suspendate ca nu le-a vazut nimeni de anul trecut. Cei care le-au zarit, totusi,  nu le pot uita. Cine a auzit de ele,  sa nu spuna si copiilor.
.
FARUL DE PE PIETRICICA
Supranumit si ”Lampa lui Chivulete”, dateaza din epoca ultimei dinastii a Cooperativei. Acesta lumineaza, inca, drumul arbitrilor rataciti spre cabana cu folcloriste, magazinele lui Copos si Picul lui Panoiu. Se aude ca l-ar fi calauzit insusi pe Mircea Sandu cand a coborat din caleasca in mijlocul padurii ca sa alerge veverita in timp ce caii si-au vazut de drum.
.
STATUIA LUI CORNEL DINU
Este amplasata in fata barului din Dorobanti. Seamana atat de mult cu originalul incat chiar el este..Fiind finantata din banii federatiei, este de utilitate publica. A fost lucrata cu migala de Versace si Dior. Mana stanga e in buzunar iar in dreapta tine: ”Filozofia ca o bazaconie” (lucrarea din care s-a inspirat toata viata). Cu privirea atintita in zare, spre sticla de vodca a lui Tamas, pare a spune: ”Oare cum v-am pacalit,atatia ani?”.
.
Acestea sunt, stimati cititori de bloguri obscure, minunile Ligii. Iar daca dumneavoastra stiti de altele, rogu-va sa scrieti de urgenta aici, sa se minuneze si altii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: